Kent-år, i år igen...

Tråkigt nog för alla som knåpar ihop årets-bästa-listor så är det Kent-år igen. Det verkar som om den stora massan har fått för sig att det är credigt att lyssna på Kent. De lyssnar och känner sig unika och missförstådda.. allvarligt talat, kan det bli mer mainstream? Vi pratar om ett gäng trötta killar som försöker romantisera om sin svunna ungdom. Hur tråkigt kan det egentligen bli? Eftersom Kent är mainstream kommer alla radiokanaler bombardera oss med nya singelsläpp framöver och "alla" kommer att älska det...

Så tyvärr alla listmakare, hur länge ni än fnular och letar rara låtar till era listor så kommer Kent i alla fall ligga överst.
image1

Kommentarer
Postat av: Klas Karlsson

Du har så jäkla rätt att det är ett Kent år i år. Jag tror nog att Kents nya skiva kommer att hamna långt uppe på många årsbästa listor i år. Men de kommer ha stark konkurrens av många andra bra skivor i år. För 2007 har varit ett väldigt bra musik-år så här långt tycker jag.

2007-10-24 @ 14:20:03
URL: http://www.klabbesworld.blogg.se
Postat av: Los Krillos

Håller med, Kent suger.

2007-10-30 @ 16:28:54
Postat av: kokostrollet

T.o.m. jag diggar Kent litegrann. De har trots allt lite tunga och innovativa gitarr-riff i den övriga, tyvärr lite tråkiga, notmassan.

2007-11-27 @ 15:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0